Forårsbebuder: stenbiderrognen er her

Så er min personlige favorit-forårsbebuder her, nemlig stenbiderrognen, og det endda til nogenlunde priser, som man kan komme i nærheden af. Derfor skal der stenbiderrogn på menuen i weekenden.

Forret med avocado

En delikat og enkel forret, som jeg har lavet et hav af gange. Lige så delikat som den ser ud, lige så delikat og let er smagen. Tilmed er den hurtig at lave.

Hovedret med kartoffel-porre suppe

På en eller anden måde er den her kartoffel-porre suppe med stenbiderrogn lidt dekadent. Det skyldes kombinationen af ren bondekost i form af suppen og så den luksuriøse rogn. Det er heller ikke en ret, der tager en halv eftermiddag at tilberede, og det er nu ikke så ringe, når lørdag også skal bruges på at bage fødselsdagskage til søndagens fødselar.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s