Menu til den første weekend i august

I 2011 blev den varmeste oktoberdag i Danmark målt. Temperaturen sneg sig op over 25 grader dengang, og jeg var nærmest euforisk af begejstring. Jeg kan også huske, at jeg ikke var den eneste – folk kastede sig med ildhu i bølgerne eller slikkede solskin i sandet. Dengang kunne jeg næsten ikke overtale mig selv til at komme i gang med at lave mad i efterårsstil, fordi vejret var så fint. Samme udfordring oplever jeg lige nu – der burde egentlig stå sensommer som overskrift for weekendens menu, men det kniber lidt. Derfor bliver det også til bagt laks med netop den kartoffelsalat, som jeg tilbage i oktober 2011 lagde på bloggen, fordi det netop var, hvad jeg havde lyst til – mad, der helt og aldeles forbindes med sommer. Brug nye kartofler og friske ærter, så bliver den bedst.

Med august måned er det blevet højsæson for kirsebær, og jeg har været så heldig at få fingre i danske kirsebær. Derfor skal jeg i gang med den her kirsebærcrumble, som jeg egentlig lavede med henvisning til Twin Peaks og agent Coopers glæde for “damn fine coffee” og cherry pie.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s